Spar på broafgiften med eksklusive tilbud

For at få rabat på Storebæltsbroen kan du benytte dig af forskellige tilbud og aftaler. Hvis du er studerende eller pensionist, kan du få op til 50% rabat på broafgiften. Derudover tilbyder Sund & Bælt forskellige pakkeløsninger, hvor du kan spare op til 30% på turen over broen. Det kan også betale sig at købe en brobrik, som giver dig en fast, reduceret pris hver gang du krydser Storebælt. Uanset hvilken løsning du vælger, er det vigtigt at undersøge dine muligheder for at spare penge på broafgiften.

Oplev Fyn og Sjælland til halv pris

Oplev den smukke natur på Fyn og Sjælland til en halv pris med eksklusive tilbud på Storebæltsbroen. Få adgang til eksklusive tilbud på Storebæltsbroen og spar på broafgiften, mens du nyder de fantastiske seværdigheder og oplevelser på begge sider af Storebælt. Uanset om du foretrækker historiske byer, smukke strande eller grønne landskaber, har du mulighed for at opleve det hele til en reduceret pris.

Eksklusiv adgang til særlige brorabatter

Hvis du er interesseret i at spare på broafgiften, kan du få adgang til særlige brorabatter. Disse rabatter er kun tilgængelige for udvalgte kunder og giver dig mulighed for at spare betydeligt på dine rejseomkostninger. For at få adgang til disse eksklusive tilbud skal du blot kontakte vores kundeservice, som vil hjælpe dig med at få den bedste pris på din bropassage.

Fordele ved at være en del af Storebæltsklubben

Som medlem af Storebæltsklubben får du adgang til en række eksklusive tilbud og fordele. Du kan spare op til 50% på broafgiften ved at benytte vores medlemskort, hvilket kan give dig betydelige besparelser over tid. Derudover får du adgang til særlige events og aktiviteter, hvor du kan møde ligesindede og udvide dit netværk. Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig, så du får den bedste oplevelse, når du krydser Storebælt. Bliv en del af Storebæltsklubben i dag og nyd fordelene ved at være et privilegeret medlem.

Optjen point og opnå yderligere besparelser

Ved at tilmelde dig vores loyalitetsprogram kan du optjene point, som du kan bruge til at opnå yderligere besparelser på broafgiften. For hver 100 kr., du betaler i broafgift, optjener du 1 point. Når du har samlet 500 point, kan du få 50 kr. i rabat på din næste broafgift. Derudover får du adgang til eksklusive tilbud og rabatter, som kun er forbeholdt medlemmer af vores loyalitetsprogram.

Bliv medlem og få adgang til lukrative tilbud

Som medlem af vores eksklusivt program får du adgang til en række attraktive tilbud og rabatter på broafgifter. Uanset om du pendler dagligt eller kun krydser broen lejlighedsvis, kan du spare betydelige beløb ved at udnytte vores medlemsfordele. Tilmeld dig i dag og nyd fordelene ved at være en del af vores eksklusive fællesskab.

Planlæg din rejse over Storebælt med besparelser

Når du planlægger din rejse over Storebælt, er der flere muligheder for at spare på broafgiften. Du kan vælge at køre uden for myldretiden, hvor priserne er lavere. Derudover kan du overveje at købe en af de eksklusive broafgiftspakker, som tilbyder rabatter ved forudbestilling. Disse pakker giver dig fleksibilitet og mulighed for at spare en betydelig sum på din samlede rejseomkostning.

Mere for pengene med Storebæltsbroens eksklusive aftaler

Med Storebæltsbroens eksklusive aftaler får du mere for dine penge, når du krydser broen. Disse aftaler giver dig adgang til en række eksklusive tilbud, som kan spare dig for en stor del af broafgiften. Du kan f.eks. få rabat på billetter til populære attraktioner i området eller få adgang til særlige parkeringstilbud. Derudover tilbyder nogle aftaler også gratis forplejning eller overnatning, så du kan forlænge dit ophold og få endnu mere ud af din tur over broen. Uanset om du er på ferie eller på vej til et forretningsarrangement, så er de eksklusive aftaler med Storebæltsbroen en oplagt måde at få mere for dine penge.

Spar på broafgiften og nyd turen over Storebælt

Når du krydser Storebælt, kan du spare penge ved at udnytte de eksklusive tilbud, som broselskabet tilbyder. Du kan vælge mellem forskellige pakker, der kombinerer broafgiften med attraktive rabatter på overnatning, restaurantbesøg og oplevelser i nærområdet. På den måde får du mulighed for at nyde turen over Storebælt til en favorable pris og samtidig opleve mere af det, som regionen har at byde på. Uanset om du rejser alene, sammen med familien eller i selskab med venner, er der gode muligheder for at skræddersy din tur, så den passer til dine behov og ønsker.

Eksklusive fordele for hyppige brugere af Storebæltsbroen

Som hyppig bruger af Storebæltsbroen kan du få adgang til eksklusive fordele, der gør din rejse mere behagelig og økonomisk. Ved at tilmelde dig vores VIP-program får du rabat på broafgiften, så du sparer penge hver gang du krydser broen. Derudover tilbyder vi gratis kaffe og snacks i vores VIP-lounge, hvor du kan slappe af og nyde udsigten, inden du fortsætter din rejse. Vores dedikerede kundeservice står altid klar til at hjælpe dig, så du får den bedst mulige oplevelse, hver gang du benytter Storebæltsbroen.